SLEVA 10 % s kódem JARO10 na celou kategorii Jaro
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Dárková kosmetická sada - Mrtvé moře - gel, šampon a mýdlo

Dárková kosmetická sada - Mrtvé moře - gel, šampon a mýdlo

 
Vaše cena: 239 Kč

Vyprodáno

Informujte mě, až bude zase skladem

Vyplněním souhlasím se zasláním informace o dostupnosti na uvedený email.
Více o zpracování osobních údajů

Patří do kategorií

Dárková kosmetická sada - Mrtvé moře - gel, šampon a mýdlo

Dárkové balení prémiové kosmetiky s extraktem mořských řas a solí z Mrtvého moře, sprchový gel, šampon a mýdlo. Nová receptura obsahuje extrakt řasy a sůl z Mrtvého moře.

Sprchový gel s extraktem mořských řas a solí z Mrtvého moře 200 ml. Originální sprchový gel s produkty moře. Je vhodný k mytí celého těla. Nová receptura obsahuje extrakt řasy (Ulva lactuca) a sůl z Mrtvého moře. Tyto čistě přírodní produkty vznikaly v mimořádných podmínkách, jsou bohaté na minerály a množství stopových prvků, které v kombinaci s ostatními složkami šamponu a optimálním pH pomáhají udržovat pokožku i vlasy v dobré kondici, hebké a čisté.

Vlasový šampon s extraktem mořských řas a solí z Mrtvého moře 200 ml. Originální šampon s produkty moře. Je vhodný k mytí všech druhů vlasů. Nová receptura obsahuje extrakt řasy (Ulva lactuca) a sůl z Mrtvého moře. Tyto čistě přírodní produkty vznikaly v mimořádných podmínkách, jsou bohaté na minerály a množství stopových prvků, které v kombinaci s ostatními složkami šamponu a optimálním pH pomáhají udržovat pokožku hlavy a vlasy v dobré kondici, hebké a čisté.

Toaletní mýdlo s glycerinem a extraktem z mořské řasy 30 g. Jemné toaletní mýdlo s glycerinem a extraktem z vodní řasy (Ulva lactuca). Myje šetrně a účinně pokožku celého těla bez jejího nadměrného vysušování.

Balení obsahuje:

  • sprchový gel 200 ml
  • vlasový šampon 200 ml  
  • toaletní mýdlo 30 g

Rozměr: balení 28 x 18 x 4,5 cm