Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Dárkové balení Kokos - gel+šampon

Dárkové balení Kokos - gel+šampon

 
Vaše cena: 179 Kč
ks

Ihned k odeslání
Skladem 2 ks

Zboží odešleme dnes
Naše prodejna Brno dnes

Patří do kategorií

Dárkové balení Kokos - gel+šampon

Kosmetická sada kokos je krásný dárek pro každou ženu. Kosmetický balíček obsahuje sprchový gel 250 ml a vlasový šampon 250 ml s kokosovým olejem.

Sprchový gel s kokosovým olejem 250 ml. Je obohacen o kvalitní kosmetický olej ze semen kokosovníku ořechoplodého (Cocos nucifera, Arecaceae) a olej z plodů olivovníku evropského (Olea Europaea). V kombinaci s kvalitními mycími složkami receptury vznikl přípravek s jemným působením na pokožku. Bohatá pěna je vhodná ke každodennímu použití, šetrně myje a zanechává vaši pokožku svěží a krásně provoněnou.

Vlasový šampon s kokosovým olejem 250 ml. Jemný vlasový šampon vhodný pro všechny druhy vlasů. Speciální složení přispívá k vysoce kvalitní péči o vlasy, hygieně pokožky a její vitalitě. V přípravku je kvalitní kosmetický olej ze semen kokosovníku ořechoplodého (Cocos nucifera, Arecaceae) a olej z plodů olivovníku evropského (Olea Europaea), které s dalšími ošetřujícími složkami přispívající k šetrnému mytí vlasů i vlasové pokožky a napomáhají je udržovat přirozeně hebké a jemné.

Balení obsahuje:

  • sprchový gel 250 ml
  • vlasový šampon 250 ml

Rozměr: 22 x 22 x 4 cm