Akce -20 % na Vodní svět jen do 30.4.  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Albi karetní hra pro páry - Prozraď mi

Albi karetní hra pro páry - Prozraď mi

 
Vaše cena: 499 Kč
ks

Skladem na centrále

Zboží odešleme 06.05.
Naše prodejna Brno 06.05.

Patří do kategorií

Albi karetní hra pro páry - Prozraď mi

Jste připraveni se o sobě dozvědět ty největší pikantnosti? 200 otázek, 5 témat a 28 odměn – to je karetní hra pro páry Prozraď mi. 

Hra Prozraď mi funguje jako zábava i komunikační pomocník. Učí naslouchat, prohlubuje vztah a zároveň zpříjemní jakýkoliv společně strávený čas… ať už v kavárně, na cestách nebo v pohodlí domova. Hru si navíc jen tak neohrajete – obsahuje 200 unikátních otázek rozdělených na 2 úrovně podle náročnosti. A je jen na vás, kterou si vyberete. Stejně, jako jestli si hru zahrajete během 5 minut, nebo se vzájemnému poznávání oddáte na celou noc.

Otázky se dotýkají 5 témat, která jsou pro partnerský vztah stěžejní. Pobavíte se tak o sexu a intimitě, proberete minulost, přítomnost i budoucnost z nejrůznějších úhlů a zavítáte také do vážnějších oblastí. Ale pozor, Prozraď mi není jen o konverzaci. Součástí jsou také karty Odměn, které celou hru zpestří a zajistí nezapomenutelné chvíle ve dvou. Karty jsou nově k dispozici ve vylepšeném vydání: s pevnější krabičkou, aby vám hra déle vydržela. A s většími a výraznějšími texty, aby byly karty dobře čitelné i v přítmí nebo večer.  

Hra obsahuje:

  • 100 karet s otázkami
  • 28 karet Odměn
  • 1 kartu s návodem ke hře i k tomu, jak být správným posluchačem a vypravěčem
  • 1 kartu s mantrou pro spokojený vztah