Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Sexperimenty

Sexperimenty

 
Vaše cena: 279 Kč
ks

Ihned k odeslání
Skladem více než 5 ks

Zboží odešleme dnes
Naše prodejna Brno dnes

Patří do kategorií

Sexperimenty

Hra Sexperimenty má dvě provedení: LIGHT - lehčí verze určená pro umírněné. Může sloužit i jako skvělá předehra k o to skvělejšímu sexu. HARD CORE - verze je pro ty odvážnější…a riskující umírněné.

 

Každá verze hry Sexperimenty má vlastní hrací karty, desítky inspirujících úkolů. Kromě známých věcí, na které je třeba nezapomínat a případně se v nich zdokonalovat, jsou zde popsány a zobrazeny nejen nové polohy, ale i věci, o kterých možná ani nevíte. Ve hře Sexperimenty najdete spoustu nových podnětů, rad, nápadů, které doufejme zaujmou… a které si hned můžete vyzkoušet. Cílem není vyhrát, ale zpestřit si a obohatit sexuální život.

 

Součástí hry Sexperimenty je zvláštní SEXESO – jediné pexeso, která rozhodně nemůže skončit remízou! Originální kartičková hra s nejznámějšími polohami a sexuálními praktikami i s těmi, které možná ještě neznáte, ale brzy si oblíbíte.

 

Hra obsahuje:

  • oboustranný herní plán (LIGHT+HARD CORE)
  • hrací úkolové karty (2 archy A4)
  • 2 figurky
  • hrací kostku
  • SEXESO (2 archy A4) a návod ke hře v CZ i SK

 

Hra je určená osobám starší 18 let! Obsahuje erotický materiál včetně zobrazení nahých partnerských dvojic při sexu a sexuálních praktikách.