Akce -20 % na Vodní svět jen do 30.4.  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Dárková kosmetická sada Konopí

Dárková kosmetická sada Konopí

 
Vaše cena: 299 Kč
ks

Ihned k odeslání
Skladem 3 ks

Zboží odešleme pozítří
Naše prodejna Brno pozítří

Patří do kategorií

Dárková kosmetická sada Konopí

Dárkové balení prémiové konopné kosmetiky. Vyrobeno v České republice.

Konopný sprchový gel 200 ml – jemný přípravek osobní hygieny, vhodný k mytí celého těla s podmanivou moderní vůní. Obsahuje kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis Sativa L.,Angiospermae), který působí jako přírodní emollient, zjemňuje působení mycích složek na pokožku a napomáhá ji udržovat přirozeně hebkou a jemnou. Bohatá pěna je vhodná ke každodennímu použití, šetrně myje a zanechává vaši pokožku svěží a krásně provoněnou.

Konopný vlasový šampon 200 ml – jemný přípravek osobní hygieny, vhodný k mytí celého těla s podmanivou moderní vůní. Obsahuje kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis Sativa L.,Angiospermae), který působí jako přírodní emollient, zjemňuje působení mycích složek na pokožku a napomáhá ji udržovat přirozeně hebkou a jemnou. Bohatá pěna je vhodná ke každodennímu použití, šetrně myje a zanechává vaši pokožku svěží a krásně provoněnou.

Konopná koupelová sůl 150 g v plátěném sáčku – nová koupelová sůl z řady kosmetiky s přírodnímu látkami pro ošetřující blahodárnou koupel. Je připravena jako unikátní kombinace kvalitní soli s kvalitním olejem ze semen konopí (Cannabis Sativa L.,Angiospermae), který působí jako přírodní emollient, zjemňuje působení ostatních složek na pokožku a napomáhá ji udržovat přirozeně hebkou a jemnou. Lázeň s teplou vodou stimuluje organizmus, uvolňuje vnitřní napětí a podporuje čistící a ošetřující účinky na pokožku.

Konopné toaletní mýdlo 30 g – jemné toaletní mýdlo s glycerinem a kvalitním olejem ze semen konopí (Cannabis Sativa L. Angiospermae). Myje šetrně a účinně pokožku celého těla bez jejího nadměrného vysušování.

Balení obsahuje:

  • sprchový gel 200 ml
  • vlasový šampon 200 ml
  • koupelová sůl 150 g
  • toaletní mýdlo 30 g

Rozměr: 26 x 16 x 5 cm