Akce -20 % na Vodní svět jen do 30.4.  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
WOODEN CITY 3D puzzle T-Rex 42 dílů

WOODEN CITY 3D puzzle T-Rex 42 dílů

 
Vaše cena: 229 Kč
ks

Ihned k odeslání
Skladem 1 ks

Zboží odešleme pozítří
Naše prodejna Brno pozítří

Patří do kategorií

WOODEN CITY 3D puzzle T-Rex 42 dílů

Dřevěná mechanická stavebnice z Jurské série T-Rex je určena pro milovníky pravěkých tvorů. Po sestavení model ve vašich rukou ožije, má pohyblivou hlavu a končetiny. Díky jedinečnému designu a překvapivým detailům tohoto modelu bude vaše skládání plné zábavy. 3D puzzle WOODEN CITY Jurassic Series T-Rex je výborným dárkem pro každého milovníka dinosaurů. Obtížnost: 2 z 5 (dle rozdělení Wooden City).

Dřevěné 3D puzzle WOODEN CITY jsou detailně propracované funkční mechanické modely, které se skládají bez lepidla nebo nářadí. Jsou vyrobeny z ekologických dřevěných materiálů - kvalitní březové překližky. S mechanickými dřevěnými puzzle WOODEN CITY zažijete hodiny zábavy při skládání a poznáte převody, gumičkové motory, ozubená kolečka a další součástky z bezprostřední blízkosti. funkční mechanický model skládání bez použití lepidla nebo nářadí kvalitní zpracování z přírodního materiálu propracované detaily vložený obrázkový návod na vnitřní straně obalu jsou QR kódy pro zobrazení návodu a instruktážního videa

UPOZORNĚNÍ: K sestavení je třeba ulamovací nůž, nůžky, brusný papír a svíčku z vosku (není součástí výrobku). Pro správné fungování a bezproblémový provoz je potřeba navoskovat pohyblivé části modelu.

Počet dílků: 42
Měřítko: 1:108
Věk: od 8 let
Materiál: dřevo - překližka
Doba hraní: 60 min
Rozměr: 11,9 x 4,2 x 8,9 cm, balení 24,5 x 9 x 2,6 cm