Akce -20 % na Vodní svět  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Mementerra Mé první roky

Mementerra Mé první roky

 
Vaše cena: 599 Kč
ks

Skladem na centrále

Zboží odešleme 26.04.
Naše prodejna Brno 26.04.

Patří do kategorií

Mementerra Mé první roky

Kniha Mé první roky bude památkou na všechny důležité okamžiky vašeho děťátka. Od prvních krůčků a slov až po první oslavy narozenin a první školní den. Zkrátka milníky, které nechcete zapomenout!

Zaznamenejte, jak děťátko poznává svět. Lepte fotky, zapisujte vzpomínky a vytvořte tak jedinečné vzpomínkové album svého miminka.

Kniha Mé první roky je určena pro holčičku i chlapečka a je rozdělena do 10 tematických kapitol. Na každou stránku zapisujete zásadní momenty ve vývoji vašeho dítěte. Kromě toho je v knize spousta místa na fotky, malůvky i další vzpomínky, které si přejete uchovat.

První kapitola začíná již v těhotenství a vylíčíte v ní, jak jste se na příchod miminka připravovali. Další kapitoly jsou věnovány dítěti - otisky ručiček, vzkazy od kamarádů, fotky s rodinou a všechna významná „poprvé“. Na konci knihy najdete volné stránky, na které můžete v budoucnu zaznamenat další významné události. Postupně si takto vytvoříte album těch nejkrásnějších okamžiků z prvních let vašeho miminka, na které budete s radostí celý život vzpomínat.

Vyrobeno v České republice.

Počet stran: 122
Rozměr: 28,5 x 27 cm