Akce -20 % na Vodní svět  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Perkman kniha Díky, že Tě mám! Pro bratra

Perkman kniha Díky, že Tě mám! Pro bratra

 
Vaše cena: 399 Kč
ks

Ihned k odeslání
Skladem 5 ks

Zboží odešleme v pondělí
Naše prodejna Brno v pondělí

Patří do kategorií

Perkman kniha Díky, že Tě mám! Pro bratra

Mít sourozence je někdy radost, někdy dřina, souhlasíte? Oceňte svou sestru nebo bratra v unikátní knížce, kterou snadno a s humorem doplníte na míru.

Brácha, ségra ...člověk, s kterým nás pojí rodinné pouto. Může být nejlepším kamarádem nebo naopak s nimi nemluvíme zas až tak často. Ale stejně jsme rádi, že je máme!

Osobitý dárek pro bráchu či ségru
Díky, že tě mám, ségro / brácho jsou unikátním dárkem, s kterým jim povíte, že je fajn mít prima sourozence (i přes všechno pošťuchování). Kniha vás provede sourozeneckými eskapádami a osobitým způsobem vyrobíte bráchovi nebo ségře dárek na míru.

Jak knížka dopadne je na vás! Ukažte, že je máte rádi, nebo si z nich udělejte srandu. Kniha je připravená na všechny konce. Je na vás, jakým směrem ji dokončíte. My tím směrem půjdeme s vámi! Tak či tak vytvoříte unikátní dárek, který udělá radost.

Nezáleží, jestli váš brácha je cynik, který má rád vtipné dárky. Nebo jestli chcete připomenout vaší sestře, co na ni oceňujete. Touto knihou vyjádříte, co potřebujete. Máte možnost jim připomenout i sourozenecké rošťárny z dětství a společné vzpomínky.

  • Ruční práce a originální ilustrace
  • Chytrý design pro uzpůsobení a vlepování fotek
  • Unikátní barevná ilustrace přinese zážitek už před otevřením
  • Kvalitní papír s jemnou strukturou příjemnou na dotek

Počet stran: 52
Materiál: papír 170g
Rozměr: 16 x 16 cm