Akce -20 % na Vodní svět  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Dárková kosmetika - Kniha Gentleman

Dárková kosmetika - Kniha Gentleman

 
Vaše cena: 199 Kč
ks

Ihned k odeslání
Skladem více než 5 ks

Zboží odešleme dnes
Naše prodejna Brno dnes

Patří do kategorií

Dárková kosmetika - Kniha Gentleman

Dárkové balení kosmetiky pro muže - Gentleman. Kosmetický dárkový balíček - sprchový gel 250 ml a vlasový šampon 250 ml s olivovým olejem - v netradičním balení - kniha pro gentlemany. Po odklopení přední strany krabičky si můžete přečíst několik krátkých vtipů o mužích.

Krémový sprchový gel s olivovým olejem 250 ml. Krémový sprchový gel s olejem z plodů olivovníku evropského (Olea Europaea). Obsahuje kvalitní ošetřující kosmetický olivový olej se zjemňujícími a lubrikačními vlastnostmi, který podporuje mycí schopnosti přípravku a napomáhá ochraně pokožky před vysušováním a zároveň ji udržuje v hebkém a jemném stavu.

Krémový vlasový šampon s olivovým olejem 250 ml. Krémový vlasový šampon s olejem z plodů olivovníku evropského (Olea Europaea). Jemný prostředek osobní hygieny vhodný pro všechny typy vlasů. Obsahuje kvalitní ošetřující kosmetický olivový olej se zjemňujícími a lubrikačními vlastnostmi, který podporuje mycí schopnosti přípravku, napomáhá ochraně vlasů a vlasové pokožky před vysušováním a zároveň pokožku udržuje v hebkém a jemném stavu.

Balení obsahuje:

  • sprchový gel 250 ml
  • vlasový šampon 250 ml

Rozměr: 17,5 x 13 x 4 cm