Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Tenisový trenažer

Tenisový trenažer

 
Vaše cena: 189 Kč
ks

Ihned k odeslání
Skladem více než 5 ks

Zboží odešleme dnes
Naše prodejna Brno dnes

Patří do kategorií

Tenisový trenažer

S tímto trenažerem si lze zahrát tenis opravdu kdekoliv. Tenisový míček je k trenažeru upevněný pomocí dostatečně dlouhé gumy, která zajistí že se odpálený míček pokaždé vrátí k vám. Díky tomu si můžete dopřát parádní hru, kdy navíc odpadá starost se sbíráním míčků. Zapojte přátele nebo trenažér využijte k vašemu vlastnímu tréninku.

Jak se tenisový trenažer používá? Použití tenisového trenažeru je velmi jednoduché a trénovat můžete začít téměř ihned! Trenažer si zprovozníte sami, snadno, rychle a téměř kdekoliv. K základně přilepte ze spodní strany protiskluzové podložky (jsou součástí balení). Přiloženou gumu uvažte jedním koncem k míčku a druhým koncem pomocí svorky k základně. Zkontrolujte, aby bylo všechno spolehlivě připevněno. Otvorem ve vrchní části nalijte do základny vodu nebo nasypejte písek pro zatěžkání. Takto je trenažer připravený k použití.

Nejedná se o dětskou hračku. Raketa není součástí balení. Doporučujeme používat na tvrdém povrchu. Doporučujeme používat v tělocvičně nebo v exteriéru.

Obsah balení:

  • 1x tenisový míček
  • 1x guma 4 m
  • 1x svorka
  • 1x základna
  • 1x protiskluzové podložky

Rozměr:  24,5 x 20,5 x 6,5 cm