Akce -20 % na Vodní svět jen do 30.4.  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
WOODEN CITY 3D puzzle Dvouplošník 63 dílů

WOODEN CITY 3D puzzle Dvouplošník 63 dílů

 
Vaše cena: 499 Kč
ks

Skladem na centrále

Zboží odešleme 06.05.
Naše prodejna Brno 06.05.

Patří do kategorií

WOODEN CITY 3D puzzle Dvouplošník 63 dílů

Divoká modrá obloha volá! Dřevěná mechanická stavebnice modelu Dvouplošníku má jedinečný design a překvapivé detaily. Vydejte se na vlastní dobrodružství Indiana Jonese - s vlastním dvouplošníkem od WOODEN CITY si snadno představíte, jak letíte vzduchem a prcháte před pronásledovateli s otcovým deníkem, stejně jako ve filmu Indiana Jones a poslední křížová výprava. Jste-li romantik, pak poletíte ve stopách francouzského spisovatele a průkopníka letectví Antoina de Saint-Exupéryho, autora Malého prince.

Na bývalém mezipřistání Aéropostale na letišti jihozápadně od marockého města Tarfaya se nachází vedle sebe malé muzeum se speciálním památníkem dvouplošníku, obojí věnované Saint-Exupérymu. Model letadla má vrtuli poháněnou gumovými pásy ("rezinomotor") s nastavitelnou akcelerací. Její lopatky se roztočí a letadlo na rovném povrchu rychle zrychlí. Užijte si to! Ovládání tohoto speciálního letadla je ve vašich rukou. 3D puzzle WOODEN CITY Biplane - Dvouplošník bude nejlepším dárkem pro každého milovníka letadel.

Dřevěné 3D puzzle WOODEN CITY jsou detailně propracované funkční mechanické modely, které se skládají bez lepidla nebo nářadí. Jsou vyrobeny z ekologických dřevěných materiálů - kvalitní březové překližky. S mechanickými dřevěnými puzzle WOODEN CITY zažijete hodiny zábavy při skládání a poznáte převody, gumičkové motory, ozubená kolečka a další součástky z bezprostřední blízkosti. funkční mechanický model skládání bez použití lepidla nebo nářadí kvalitní zpracování z přírodního materiálu propracované detaily

UPOZORNĚNÍ: K sestavení je třeba ulamovací nůž, nůžky, brusný papír a svíčku z vosku (není součástí výrobku). Pro správné fungování a bezproblémový provoz je potřeba nápravy a ozubená kolečka navoskovat.

Počet dílků: 63
Měřítko: 1:50
Doba skládání: 2 hodiny
Obtížnost: 3 z 5


Věk: od 14 let
Materiál: dřevo - překližka
Rozměr: krabice 24 x 17,5 x 2,8 cm, složené puzzle 16,1 x 14 x 8,8 cm