Akce -20 % na Vodní svět jen do 30.4.  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Albi Kouzelné čtení - Kniha Dobyvatelé pirátského pokladu

Albi Kouzelné čtení - Kniha Dobyvatelé pirátského pokladu

 
Vaše cena: 449 Kč
ks

Skladem na centrále

Zboží odešleme 03.05.
Naše prodejna Brno 03.05.

Patří do kategorií

Albi Kouzelné čtení - Kniha Dobyvatelé pirátského pokladu

Funguje jen s Elektronickou Albi tužkou!

Další kniha z edice Kouzelné čtení zavede děti od 8 let na dobrodružnou výpravu za pokladem. Na každé stránce na ně čeká hádanka, která jim pomůže odhalit část šifry potřebné k objevení pirátského pokladu.

Staň se součástí příběhu! Tato kniha není jen obyčejným vyprávěním o cestě za pokladem kapitána Farrowa. Máš jedinečnou možnost podstoupit dobrodružnou výpravu, na jejímž konci tě čeká poklad. Ale nebude to jednoduché. Budeš muset čelit i mytologickým postavám. Je potřeba získat šifru a také správně zvolit osobu, která ti k pokladu dopomůže. Důležitá však bude i tvá pozornost, paměť a dedukce. Hodně štěstí!

Kniha Dobyvatelé pirátského pokladu obsahuje přes 400 zvukových stop.

Ilustrace: Lucie Jašková Text: Lucie Krystlíková Redakce obsahu: Aneta Surovčáková Namluvili: Tereza Chudobová, Vasil Fridrich, Miloš Vávra. Vzniklo ve spolupráci se studiem SoundLab.

Pokud chcete, aby vám kniha fungovala správně, potřebujete k tomu Elektronickou Albi tužku (viz. výrobek Elektronická Albi tužka). Elektronická Albi tužka se prodává samostatně a není tedy součástí žádné knihy. 

Věk: od 8 let
Rozměr: cca 27 x 23 cm