SLEVA 10 % s kódem JARO10 na celou kategorii Jaro
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Stírací mapa CityBreak speciál

Stírací mapa CityBreak speciál

 
Ušetříte
20 Kč
Bežná cena: 259 Kč
Vaše cena: 239 Kč
ks

Ihned k odeslání
Skladem více než 5 ks

Zboží odešleme v úterý
Naše prodejna Brno v úterý

Patří do kategorií

Stírací mapa CityBreak speciál

Cestujte po světě po nejkrásnějších velkoměstech světa, poznávejte kulturu, jedinečnou architekturu a vždy originálního ducha míst. Tato mapa je věnována všem, kteří zbožňují ranní kávičku na rušné ulici centra města a urbanistické kultury. Světové města, které jste již navštívili si na naší mapě setřete jednoduše, jako výherní los a výhrou budou vzpomínky na tento moment.

Spodní vrstva je barevná a do detailů ručně malovaná. Na povrchu se však nachází luxusní stírací matná vrstva zlaté barvy, která působí příjemně a trpělivě čeká, dokud si ji setřete! Úžasná dekorace do domu či bytu, přímo na stěnu.

Mapa je určena hlavně pro milovníky velkoměst, protože cestování je malý zázrak zabalen vždy do mysteriózního poznávání, kde nikdy nevíte co vás přesně čeká tak i tato mapa byla pojatá stejným duchem. Odhalujte města na této fantazií naplněné mapě plné tajemných bytostí a neuvěřitelné krajinky, která je oblkopuje.

Mapa se malovala a vyráběla na Slovensku. Tato mapa je však unikát v tom, že je doslovně i mapa s hrou. Všechny města jsou uloženy na jedné dlouhé cestě, která vede od začátku z města snů Hollywood až po historický Řím. Cesta je protkána živly a příšerami a tak můžete hru přizpůsobit své fantazii. Princip hry je velmi jednoduchý. Uložíte libovolné postavičky nebo panáčky na první políčko a herní kostkou se posouváte po políčkách (jednotlivých městech) směrem po silnici. Kdo se první dostane do Říma ten vítězí! Pravidla si tvoříte sami, a tak Kraken může například způsobit zdržení hráče na 3 kola. Hra je velmi jednoduchá ale umí být velmi zábavná, zvláště pokud si pravidla určujete vy, přesně tak jako při cestování na vlastní pěst!

Vlastnosti:

  • v provedení zlatá stírací vrstva
  • velký plakát CityBreak v rozměru 60x90cm
  • luxusní povrchová úprava mapy (stírací fólie zlaté barvy + extra silná vrstva laminace na ochranu mapy)
  • ručně malovaná mapa světových velkoměst
  • baleno v dárkové tubě 71 x 8 x 8 cm

Zajímavost: Plátno pro nakreslení stíracího plakátu CityBreak má až 240x3600cm aby se dosáhlo nejvyšší kvalitu při tisku.

  • Mapa neslouží k navigaci, je jen na okrasné účely a účely záznamu cestování.
  • Rám není součástí balení.
  • Postavičky ani herní kostka nejsou součástí balení.

Rozměr: 60 x 90 cm