Akce -20 % na Vodní svět  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Dino Exit Úniková hra: Tajemné muzeum

Dino Exit Úniková hra: Tajemné muzeum

 
Vaše cena: 401 Kč
ks

Skladem na centrále

Zboží odešleme v pátek
Naše prodejna Brno v pátek

Patří do kategorií

Dino Exit Úniková hra: Tajemné muzeum

Máte poslední den dovolené ve Florencii! Vesele se procházíte uličkami města, když se najednou spustí liják. Rychle se snažíte někam schovat, když vtom se srazíte s nádherně oblečeným mužem. Spiklenecky vám vtiskne do ruky podivnou mramorovou destičku a brožurku muzea, zamumlá něco o „pokladu Santa Marie“, „volných vstupenkách“ a „dobré zábavě“ a zase zmizí v hustém dešti. Poklad? Volné vstupenky? To vám nikdo nemusí říkat dvakrát!

Ale když vstoupíte do impozantního muzea, nevidíte široko daleko ani živáčka. I pokladna je zavřená! Už, už chcete zklamaně odejít, když se vám najednou zabouchnou obrovská vstupní vrata přímo před nosem. Jste tu zamčení! Vyděšeně se rozhlížíte. Zdánlivě jediný další východ je zablokovaný turniketem s podivným symbolem. Počkejte! Neviděli jste ten symbol už někdy?

Pak si uvědomíte, že jedině pokud se vám podaří společně vyřešit hádanky muzea, dostanete se odsud. Pokud ne, stanou se z vás brzy taky výstavní kousky

Hra je vytvořena na jedno hraní pro 1 až 4 osob. Hry EXIT: Únikové hry získaly v německém originále prestižní ocenění Spiel des Jahres 2017. Můžete si tak být jisti, že Vás čeká výjimečný herní zážitek. Příběh Faraonovy hrobky je z kolekce 3 her EXIT ten nejnáročnější. Nejjednodušší je Opuštěná chata, střední náročnost představuje Tajná laboratoř.

Úniková hra - Strašidelná vila je deduktivní hra navržená podle únikových místností. Série her Exit je rozdělena na úrovně obtížnosti. Tajemné muzeum a strašidelná vila je považovaný za náročný díl.

Balení obsahuje:

  • 85 karet (25 rébusových, 30 s odpovědí, 25 s nápovědou)
  • 2 zvláštní předměty
  • 1 kniha
  • 1 dešifrovací kotouč
  • CZ a SK pravidla

Počet hráčů: 1 - 4
Věk: od 10 let
Doba hraní: 90 min
Rozměr: 13 x 18 x 4 cm

Ilustrační video: