Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Akupresurní kamínková podložka

Akupresurní kamínková podložka

 
Vaše cena: 379 Kč
ks

Ihned k odeslání
Skladem více než 5 ks

Zboží odešleme dnes
Naše prodejna Brno dnes

Patří do kategorií

Akupresurní kamínková podložka

Akupresurní kamínková podložka masíruje akupunkturní body na Vašich chodidlech, které jsou propojeny s různými orgány v těle. Masáž má pozitivní účinek na funkci a regeneraci. Blahodárné účinky akupresury jsou známy z moderní medicíny. Dopřejte Vašemu tělu příjemnou masáž, díky níž se můžete ulevit např. bolesti zad či jiných partií. 

Kvalitní akupresurní kamínková podložka vhodná k masáži těla či nohou poskytuje kvalitní reflexní masáž pomocí akupresurní podložky. Vašim unaveným nohám či jednotlivým částem těla se skvěle uleví díky unikátní reflexní podložce díky masáži akupunkturních bodů, které jsou propojeny s různými orgány v těle. Naše akupresurní kamínková podložka je skvělým pomocníkem, který uvolňuje napětí celého těla.

Akupresurní podložka je určena převážně pro lidi, kteří mají sedavé zaměstnaní, tedy pro ty, kteří pracují nebo studují po dlouhou dobu ve stejné pozici s minimálním pohybem.

Po masáži ji lehce srolujete do kompaktního válečku a schováte do skříně.

Materiál: plast
Rozměr: 170 x 35 cm, balení 38 x 14 x 11 cm

Upozornění:
Není určeno pro lidi se syndromem krvácení, nevhodné pro ženy v období menstruace či těhotenství. Nevhodné pro pacienty s tuberkulózou, pacienty s vážným poškozením ledvin a játry. Pro pacienty se srdečními problémy.

Akupresurní body na nohách

http://zena-in.cz/media/2012/01/18/chodidla.jpg

Věděli jste, že každá lidská noha obsahuje 62 kostí, 7200 nervových zakončení a 107 vazů! To vše dohromady poskytuje mimořádnou sílu a rozsah pohybu. Přestože po nich neustále šlapeme, patří nohy k nejcitlivějším místům těla a chodidla jsou nejvhodnějším místem akupresurních zásahů.

Návod na masáž nohou

Masáž nohou je velice podobná masáži rukou. Vaše noha může být i pokrčená, záleží na tom, kterou část masírujeme a zda se masírujeme sami či se necháme masírovat. Při masáži nohou opět začínáme velice jemnými pohyby směrem od kotníku nahoru ke koleni a pak dále až k hýždím. Zpátky opět jen zlehka pro kontakt. Už jen těmito hmaty pomůžeme unaveným nebo oteklým nohám. Současně to může být i prevence křečových žil.

Při masáži nohou se vyhýbáme kolenním jamkám a čéšce. Nohy masírujeme zejména pomocí prstů. Později můžeme provádět masáž celými dlaněmi i předloktím, můžeme kroužit či hladit. Velice příjemná je masáž chodidel, kde se nachází mnoho nervových zakončení, které mimo jiné stimuluje již zmíněná akupresurní masážní podložka.