12.5. Den matek | Akce Balíkovna jen za 54 Kč
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
RAVENSBURGER GraviTrax PRO Kolotoč

RAVENSBURGER GraviTrax PRO Kolotoč

 
Vaše cena: 339 Kč
ks

Skladem na centrále

Zboží odešleme 10.05.
Naše prodejna Brno 10.05.

Patří do kategorií

RAVENSBURGER GraviTrax PRO Kolotoč

Rozšiřující sada GraviTrax PRO Točna je použitelná pouze se startovací sadou!

Znásobte své možnosti! Rozšiřte svou kuličkodráhu GraviTrax PRO o hromadu stavebního materiálu. Fascinující Točna pro ještě větší variabilitu hry. Každá kulička, která projede Točnou ji roztočí proti směru hodinových ručiček. Máte zde dvě možnosti jízdy: buď kulička projede přes Točnu nebo propadne o patro níž. Náročnost jízdy můžete zvýšit vpuštěním většího množství kuliček na dráhu, které budou projíždět Točnou. 

Stavebnice RAVENSBURGER GraviTrax PRO pro náročnější stavitele s novými variabilními dílky posune vaši dráhu o další stupeň výš. Systém kuličkových drah s novými akčními díly umožňuje budovat vaši stavbu do výšky a napínavě tak překonávat různé výškové rozdíly a vést kuličky mezi jednotlivými patry nejen standardní cestou. Zkuste nechat projet kuličku skrze zeď a uvidíte, co se stane. Stavějte nové tratě plné jedinečných výzev.

Kuličkodráha RAVENSBURGER GraviTrax PRO je plně kombinovatelná s "bílou" verzí Gravitrax, je možné ji libovolně rozšiřovat a vytvářet tak nové podoby složitých a unikátních cestiček s vytuněnými překážkami. Stavebnice zaručuje nikdy nekončící zábavu okořeněnou rozšiřováním vědomostí o vlastnostech gravitace.

Věk: od 8 let
Rozměr: krabice 19 x 19 x 5 cm