Akce -20 % na Vodní svět jen do 30.4.  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
RAVENSBURGER GraviTrax Adventní kalendář

RAVENSBURGER GraviTrax Adventní kalendář

 
Vaše cena: 1 249 Kč
ks

Skladem na centrále

Zboží odešleme 07.05.
Naše prodejna Brno 07.05.

Patří do kategorií

RAVENSBURGER GraviTrax Adventní kalendář

Rozšiřující prvek GraviTrax Adventní kalendář je použitelný pouze se startovací sadou! 

S rozšířením GraviTrax Adventní kalendář se připravíte na Vánoce levou zadní. Ve 24 tradičních okýnkách se ukrývá na každý den zbývající do Vánoc jedno překvapení. Všechny prvky z kalendáře jsou kompatibilní se všemi stavebnicemi GraviTrax.

GraviTrax od německého výrobce Ravensburger je modulární kuličková dráha s možností dalších rozšíření, která nadchne malé i velké stavitele. Stavějte, závoďte s kuličkami a vyzkoušejte sílu gravitace v praxi! Propracovaná stavebnice s variabilními dílky Vám umožní vytvořit si vlastní systém spletitých kuličkových drah nebo postavit některé z předpřipravených řešení. Z jednotlivých stavebních prvků vytvoříte cestičky plné různých akcí, kterými budou kuličky postupně projíždět.

Systém kuličkových drah RAVENSBURGER GraviTrax můžete libovolně rozšiřovat o další a další doplňky a vytvářet tak nové podoby složitých a unikátních cestiček s vytuněnými překážkami. Stavebnice zaručuje nikdy nekončící zábavu okořeněnou rozšiřováním vědomostí o vlastnostech gravitace. Plánujte dráhy odkudkoliv! S pomocí aplikace GraviTrax můžete dráhy navrhovat i na svém mobilu nebo tabletu a poté vše vyzkoušet v praxi.

Balení obsahuje:

  • základní desku
  • 3 kuličky: červená, zelená, zlatá
  • rozšiřující díly: 1 kolotoč, 1 terč, 1 výměna barvy, 1 trampolína, 1 skokan, 1 střední kolejnice, 5 krátkých kolejnic, 3 pravotočivé kolejnice Bernoulli, 3 levotočivé kolejnice Bernouli, 2 rovné kolejnice Bernoulli, 23 výškových dílů, 2 poloviční výčkové díly, 3 zakřivené díly, 7 speciálních zakřivených dílů, 1 rozjezd 3v1

Věk: od 8 let
Rozměr: krabice 46 x 34 x 8 cm