SLEVA 10 % s kódem JARO10 na celou kategorii Jaro
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Dixit

Dixit

 
Vaše cena: 679 Kč

Vyprodáno

Informujte mě, až bude zase skladem

Vyplněním souhlasím se zasláním informace o dostupnosti na uvedený email.
Více o zpracování osobních údajů

Patří do kategorií

Dixit

Dixit je překrásně ilustrovaná hra založená na nápaditých nápovědách a kreativním hádání. Nechte se unést svojí fantazií! Ve hře Dixit se stanete vypravěčem a budete vymýšlet vlastní příběhy. Díky jednoduchým pravidlům a principu hraní si zábavu s Dixitem může užít opravdu každý napříč všemi věkovými kategoriemi. Hra je také vhodná pro děti, kterým napomáhá k rozvíjení jejich fantazie.

V každém kole zastává jiný hráč roli vypravěče. Získává body tím, že ostatní hráči hádají jeho kartu pomocí nápovědy, kterou jim poskytne. Ale tato nápověda musí být důmyslná, protože pokud kartu uhodnou všichni hráči, nedostane vypravěč žádné body! Ostatní hráči získávají body tím, že najdou vypravěčovu kartu a že získají hlasy ostatních hráčů díky chytrému výběru karet. Hra končí ve chvíli, kdy jeden nebo více hráčů získá 30 bodů a více. Vítězí hráč s největším počtem bodů.

„Když jsme byli děti, máloco bylo zábavnější a běžnější než naše divoké hry na schovávanou. Přál bych si, aby nám všem tato hra opět umožnila objevit v sobě dítě... Jak použít slovo nebo větu, abych své spoluhráče navedl na správnou stopu a současně zachoval dostatečnou dvojznačnost? Hře Dixit, s prostorem pro emoce a překvapení, se podařilo nadchnout mnohé z nás, od nejmladších až po ty ve vyšším věku, a dovést nás až k samotným hranicím naší představivosti. Dixit nás ale hlavně sbližuje. Možná proto, že obraz je pro nás zásadní.“
Jean-Louis ROUBIRA - návrhář hry

Obsah balení:

  • 84 karet Dixit
  • 8 hlasovátek
  • 8 dřevěných figurek
  • 1 hrací deska
  • česká a slovenská pravidla

Počet hráčů: 3-8
Věk: od 8 let
Doba hraní: 30 minut
Rozměr: krabice 27,5 x 27,5 x 5,5 cm

Ilustrační video: