Akce -20 % na Vodní svět jen do 30.4.  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
ART PUZZLE Puzzle se zrcadlem Štěstí pod svíčkami 850 dílků

ART PUZZLE Puzzle se zrcadlem Štěstí pod svíčkami 850 dílků

 
Vaše cena: 369 Kč
ks

Skladem na centrále

Zboží odešleme 03.05.
Naše prodejna Brno 03.05.

Patří do kategorií

ART PUZZLE Puzzle se zrcadlem Štěstí pod svíčkami 850 dílků

Proces skladání puzzle je příjemná volnočasová aktivita, vhodná k rozvíjení logického myšlení. Motiv je rozdělen na menší kousky a ty se pak systematicky skládají vedle sebe. Balení mohou obsahovat pár větších kousků, nebo klidně i několik desítek tisíc. Nabízíme Vám nepřeberné množství různých motivů, tvarů a díky tomu si u nás každý vybere.

Puzzle se zrcadlem od firmy Art Puzzle v obdélníkovém tvaru s krásným motivem Štěstí pod svíčkami. Už žádná nudná zrcadla! Se stylovým orámováním z puzzle dílků z vánoční tématikou se zrcadlo stane krásným doplňkem nebo dárkem.

POSTUP: Složený obrázek nalepte na jakoukoliv podkladovou desku. Po zaschnutí lepidla přilepte zrcadlo do vzniklého otvoru. Zrcadlo je opatřeno samolepící vrstvou na zadní straně. Z přední strany je chráněno fólií, kterou je třeba po sestavení odstranit. Balení obsahuje: - puzzle o 850 dílcích - oválné zrcadlo z kvalitního plexiskla o rozměru 30 x 24 cm Podkladová deska s lepidlem nejsou součástí balení.

Výrobce ART PUZZLE poskytuje službu zaslání chybějícího dílku. Službu je možné využít za předpokladu, že motiv je stále v nabídce výrobce a je doloženo číslo výrobní šarže (uvedeno uvnitř krabice).

 


Obsah balení: puzzle, oválné zrcadlo
Počet dílků: 850
Materiál: papír, plexisklo 
Rozměr: 66 x 48 cm, zrcadlo 30 x 24 cm, balení 37 x 27 x 5,5 cm