Akce -20 % na Vodní svět  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Hra - Žabáci

Hra - Žabáci

 
Vaše cena: 845 Kč

Vyprodáno

Informujte mě, až bude zase skladem

Vyplněním souhlasím se zasláním informace o dostupnosti na uvedený email.
Více o zpracování osobních údajů

Patří do kategorií

Hra - Žabáci

Děti se nejlépe učí a vylepšují své dovednosti hrou. Tato interaktivní hra rozvíjí jemnou motoriku, poznávací schopnosti a koncentraci. Hra využívá dětské pozornosti – úkolem je rychle udeřit kladívkem co nejvíce postupně problikávajících žabáků; ten, kdo získá nejvíc úderů, vyhrává. Počet úspěšných úderů je zaznamenáván na LCD displeji.

Lze si vybrat mezi dvěma herními režimy, přičemž první děti s hrou postupně seznamuje, a druhý je vhodný pro již zkušenější hráče. Oba režimy mají 38 úrovní obtížnosti, kdy se zrychluje rozsvěcování žabáků.

Hru zapnete tlačítkem na straně produktu. Můžete zvolit lehčí, anebo těžší hru. Druhým tlačítkem na straně můžete zvolit hlasitost. Po zaznění znělky vyberte jazyk klepnutím kladívka na žábu. Po spuštění hry musíte vždy klepnout na žábu, která se rozsvítila. Jedno kolo trvá půl minuty a úkolem je trefit co největší počet žab. Počet trefených žab se vždy ukazuje na displeji a pod displejem svítí počet životů. Pokud životy vyčerpáte, hra končí. Každé rozsvícené světlo znamená 2 životy (celkem 6).

Tlačítkem vlevo dole se spustí písnička a zároveň se hra pozastaví. Pro opětovné spuštění hry klepněte na kteroukoliv žábu, anebo na tlačítko vpravo dole. Toto tlačítko slouží také pro pozastavení hry.

Balení obsahuje:

  • 1x hrací deska s žabáky
  • 1x kladívko

Věk: od 6 let
Napájení: 3x AA baterie (nejsou součástí)
Materiál: ABS plast
Rozměr: 37,8 x 29 x 6,7 cm

Ilustrační video: