Akce -20 % na Vodní svět jen do 30.4.  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Voltík III. hra na baterie

Voltík III. hra na baterie

 
Vaše cena: 2 091 Kč
ks

Skladem na centrále

Zboží odešleme 07.05.
Naše prodejna Brno 07.05.

Patří do kategorií

Voltík III. hra na baterie

Společenská elektronická hra Voltík III. je jedinečnou pomůckou pro děti ve věku od 12 let pro jejich seznámení se s digitálním světem, bez kterého se v současné době již nikdo neobejde a ve kterém se všichni každodenně pohybují. Tato špičková experimentální stavebnice umožňuje sestavit až 50 elektronických digitálních modelů bez pájení. Pomůže vám prozkoumat úžasný svět techniky a elektroniky a díky ní získáte spoustu dalších znalostí. Můžete si vyzkoušet funkce základních logických členů AND, OR, INVERT a jejich kombinace. Sestavit kódový zámek, různé bzučáky a blikače či zpožďovací obvod do 100 s.

Stavebnice vás naučí základy dvojkové soustavy. Můžete si také ověřit, jak funguje čítač a vyzkoušet speciální digitální houkačku. Spoustu zábavy si užijete při programování světelného hada, světelného budíku nebo nápisu. Stejně zábavné bude i sestavování hrací skříňky či měřiče reakčního času. Stavebnice vám poskytne prostor k zapojování obvodů podle vašich vlastních znalostí. Obsahuje logické integrované obvody a další součásti potřebné pro sestavení skvělých modelů.

Hra obsahuje:

  • logické integrované obvody
  • čítač
  • paměť SRAM
  • díly potřebné k sestavení 50 digitálních modelů bez pájení
  • podrobnou příručku

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Napájení: 4x baterie AAA (nejsou součástí)
Rozměr: 40,5 x 25 x 4,5 cm