SLEVA 10 % s kódem JARO10 na celou kategorii Jaro
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Albi Únikovka - Za oponou

Albi Únikovka - Za oponou

 
Vaše cena: 373 Kč
ks

Ihned k odeslání
Skladem 1 ks

Zboží odešleme v úterý
Naše prodejna Brno v úterý

Patří do kategorií

Albi Únikovka - Za oponou

Anonymní obálka ve vaší schránce obsahuje volné vstupenky na beznadějně vyprodanou poslední kouzelnickou show velkého iluzionisty Lance Oldmana. Show se bude konat dnes večer v New Yorku. Už se nemůžete dočkat: před vámi se rýsuje zábavný a pohodový večer… ale pokud si začnete s magií, musíte se připravit na cokoliv! Zaujmete svá místa v hledišti a jakmile začnete přicházet na kloub některým kouzelnickým trikům, show nabere nečekané obrátky!

Únikovka je karetní variací na populární únikové hry, při nichž se skupina přátel nebo kolegů (lze hrát i v jednom hráči) nechá zamknout do místnosti plné rébusů a snaží se z ní v časovém limitu uniknout pryč.

I karetní hra Únikovka je plná rébusů, které musíte vyřešit chcete-li uspět. A uspějete nebo selžete všichni - Únikovka je totiž kooperativní hra, tudíž hrají všichni hráči spolu a ne proti sobě.

Hráči společně procházejí balíčkem karet, čímž se jim odhalují nová pravidla a nové rébusy. Některé karty představují hlavolamy, jiné nápovědy a další předměty, které se budou později hodit. Zvládnete vyřešit unikátní rébusy a uniknout z místnosti včas?

Upozornění: Hry Únikovky můžete hrát plnohodnotně pouze jednou (při opakovaném hraní už budete znát řešení rébusů). Darujte ji po odehrání přátelům a porovnejte si své výsledky.

 

Hra Únikovka - Za oponou obsahuje:

  • 60 velkých karet
  • tajemnou obálku

Počet hráčů: 1-6
Věk:  12+
Doba hraní: 90 +
Rozměr: 10 x 13 x 2,5 cm