Akce -20 % na Vodní svět jen do 30.4.  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Dárková kosmetická sada - Konopí - gel, šampon a mýdlo

Dárková kosmetická sada - Konopí - gel, šampon a mýdlo

 
Vaše cena: 239 Kč

Vyprodáno

Informujte mě, až bude zase skladem

Vyplněním souhlasím se zasláním informace o dostupnosti na uvedený email.
Více o zpracování osobních údajů

Patří do kategorií

Dárková kosmetická sada - Konopí - gel, šampon a mýdlo

Dárkové balení prémiové konopné kosmetiky. Vyrobeno v České republice.

Konopný sprchový gel 200 ml – jemný přípravek osobní hygieny, vhodný k mytí celého těla s podmanivou moderní vůní. Obsahuje kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis Sativa L.,Angiospermae), který působí jako přírodní emollient, zjemňuje působení mycích složek na pokožku a napomáhá ji udržovat přirozeně hebkou a jemnou. Bohatá pěna je vhodná ke každodennímu použití, šetrně myje a zanechává vaši pokožku svěží a krásně provoněnou.

Konopný vlasový šampon 200 ml – jemný přípravek osobní hygieny, vhodný k mytí celého těla s podmanivou moderní vůní. Obsahuje kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis Sativa L.,Angiospermae), který působí jako přírodní emollient, zjemňuje působení mycích složek na pokožku a napomáhá ji udržovat přirozeně hebkou a jemnou. Bohatá pěna je vhodná ke každodennímu použití, šetrně myje a zanechává vaši pokožku svěží a krásně provoněnou.

Konopné toaletní mýdlo 30 g – jemné toaletní mýdlo s glycerinem a kvalitním olejem ze semen konopí (Cannabis Sativa L. Angiospermae). Myje šetrně a účinně pokožku celého těla bez jejího nadměrného vysušování.

Balení obsahuje:

  • sprchový gel 200 ml
  • vlasový šampon 200 ml
  • toaletní mýdlo 30 g

Rozměr: balení 28 x 18 x 4,5 cm