SLEVA 10 % s kódem JARO10 na celou kategorii Jaro
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Dárková kosmetická sada - Lilie a hrozno - gel, šampon a mýdlo

Dárková kosmetická sada - Lilie a hrozno - gel, šampon a mýdlo

 
Vaše cena: 215 Kč

Vyprodáno

Informujte mě, až bude zase skladem

Vyplněním souhlasím se zasláním informace o dostupnosti na uvedený email.
Více o zpracování osobních údajů

Patří do kategorií

Dárková kosmetická sada - Lilie a hrozno - gel, šampon a mýdlo

Dárkové balení vinné kosmetiky Wine Spa s hroznovým olejem a extraktem z vinné révy.

Vinný sprchový gel s hroznovým olejem a extraktem z vinné révy 200 ml. Novinka v každodenní osobní hygieně, která využívá originální rostlinné komponenty ke zkvalitnění péče o pokožku celého těla. Obsahuje dvě unikátní suroviny z vinné révy – speciální hroznový olej a extrakt z hroznů vinné révy (Vitis vinifera), které v sobě nesou ovocné kyseliny, minerály, flavonoidy a další látky, které mají deklarovány velmi prospěšné účinky na pokožku. Kvalitní mycí a ošetřující složky, vyvážené pH a účinná kombinace extraktů zaručují dokonalé a šetrné mytí při zachování přirozeného ochranného filmu a vlhkosti pokožky.

Vinné toaletní mýdlo 30 g s glycerinem a extraktem z vinné révy. Jemné toaletní mýdlo s glycerinem a extraktem z hroznů vinné révy (Vitis vinifera). Myje šetrně a účinně pokožku celého těla bez jejího nadměrného vysušování.

Vinný šampon s hroznovým olejem a extraktem z vinné révy 200 ml. Obsahuje dvě unikátní suroviny z vinné révy – speciální hroznový olej a extrakt z hroznů vinné révy (Vitis vinifera), které v sobě nesou ovocné kyseliny, minerály, flavonoidy a další látky, které mají deklarovány velmi prospěšné účinky na pokožku. Kvalitní mycí a ošetřující složky, vyvážené pH a účinná kombinace extraktů zaručují dokonalé a šetrné mytí při zachování přirozeného ochranného filmu a a snadnější rozčesávání vlasů.

Balení obsahuje:

  • sprchový gel 200 ml
  • vlasový šampon 200 ml  
  • toaletní mýdlo 30 g

Rozměr: balení 28 x 18 x 4,5 cm