Akce -20 % na Vodní svět  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Dino Historická mapa Světa puzzle 2000 dílků

Dino Historická mapa Světa puzzle 2000 dílků

 
Vaše cena: 386 Kč

Vyprodáno

Informujte mě, až bude zase skladem

Vyplněním souhlasím se zasláním informace o dostupnosti na uvedený email.
Více o zpracování osobních údajů

Patří do kategorií

Dino Historická mapa Světa puzzle 2000 dílků

Proces skladání puzzle je příjemná volnočasová aktivita, vhodná k rozvíjení logického myšlení. Motiv je rozdělen na menší kousky a ty se pak systematicky skládají vedle sebe. Balení mohou obsahovat pár větších kousků, nebo klidně i několik desítek tisíc. Nabízíme Vám nepřeberné množství různých motivů, tvarů a díky tomu si u nás každý vybere.

Puzzle od českého výrobce Dino v obdélníkovém tvaru s krásným motivem Historická mapa Světa. Jak vypadal svět v roce 1626? Pořád před svými objeviteli leccos tajil a podle toho také vypadá dobová mapa. Poskládejte si ji sami z neuvěřitelných 2000 dílků puzzle a porovnejte ji s moderními mapami. Kromě toho, že získáte zase o něco větší přehled v geografii a kartografii, procvičíte na maximum i své mozkové závity. Úroveň skládačky je určena pro zkušenější stavitele. Aby vám při skládání nic nechybělo, prošlo puzzle elektronickou kontrolou, která potvrzuje, že v balení najdete všechny dílky do jednoho.

K tomu vám poslouží speciální lepidlo na puzzle, které najdete v našem e-shopu. S pohodlným skládáním vám může pomoci zase ohebná neklouzavá podložka.

Počet dílků: 2000
Materiál: papír
Rozměr: 97 x 69 cm, balení 33 x 23 x 7 cm