Akce -20 % na Vodní svět jen do 30.4.  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Dětský stan zámek 140cm modrý

Dětský stan zámek 140cm modrý

 
Vaše cena: 429 Kč

Vyprodáno

Informujte mě, až bude zase skladem

Vyplněním souhlasím se zasláním informace o dostupnosti na uvedený email.
Více o zpracování osobních údajů

Patří do kategorií

Dětský stan zámek 140cm modrý

Stan pro děti je skvělý a kreativní hračka na čas doma i mimo něj. Tento stan je nepostradatelným doplňkem během dětské hry. Má šestihrannou základnu, má šest vstupních otvorů a kuželovou střechu.

Charakteristikou hraček je atraktivní vzhled. Vchody jsou pokryty poloprůhlednými závěsy, které dokonale zapadají do zbytku stanu. Závěsy lze nastavit mnoha způsoby za použití ozdobných stuh, které tato řešení spolu s bowknoty přispívají k bohatší a roztomilější době hraní.

Velikost domu hraček umožňuje, aby se pár dětí dovnitř dostalo současně nebo do něj vešlo mnoho plyšáků, polštářů a dalšího příslušenství, což zajišťuje pohodlí a spokojenost. Je ideální pro sourozence nebo dvojčata nebo pro dítě, aby si hrálo se svými přáteli.

Úžasný dům hraček se doporučuje pro chlapce i pro dívky. Výrobek je ideální pro umístění uvnitř i v přírodě, například do zahrady nebo do parku.

Charakteristikou stanů je jejich snadné a rychlé složení. Nevyžaduje technické zkušenosti ani žádné další nástroje. Rám s metodou montáže trubice „do sebe“ umožňuje jej rychle a snadno demontovat.

Rozměr: 140 x 135 cm

Ilustrační video: