Akce -20 % na Vodní svět jen do 30.4.  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Kosmos Kybernetická ruka 40 cm

Kosmos Kybernetická ruka 40 cm

 
Vaše cena: 1 098 Kč

Vyprodáno

Informujte mě, až bude zase skladem

Vyplněním souhlasím se zasláním informace o dostupnosti na uvedený email.
Více o zpracování osobních údajů

Patří do kategorií

Kosmos Kybernetická ruka 40 cm

Kosmos Kybernetická ruka s funkční hydraulikou. Kybernetická ruka je stavebnice pro šikovné kluky i holky, kteří si chtějí svou hračku sami sestavit a pochopit jak funguje. Kybernetická ruka je jedinečná svou konstrukcí.

Ohyb všech 4 prstů je ovládán hydraulickými písty, které jsou plněné vodou. Všechny 4 prsty umožňují ohyb v plném rozsahu. 15 způsobů polohování palce (poloha pravého palce, levého palce a pařátu, každá poloha má pět úrovní otočení). Možnost nastavení horizontálního i vertikálního rozpětí prstů (podle velikosti předmětu, který chcete uchopit). Vertikální rozpětí se nastavuje žlutým otočným ovladačem na horní straně ruky. Horizontální rozpěr se nastavuje přitlačením prstů ze stran k sobě, nebo roztažením od sebe. Posuvné nastavení polohy dlaně pro pohodlné ovládání.

Nosnost: Při uchopení všemi prsty je nosnost 600 gramů. Nosnost jednoho prstu je pouze 60 g, proto se nedoporučuje zvedat předměty jen jedním prstem, nebo na ruku cokoliv věšet. 

Upozornění: Ruku zvedejte pouze za pevné části, netahejte za hadičky s vodou. Pokud se v pístech objevují vzduchové bublinky, nebo v nich není dostatek vody, je možné je jednoduše z ruky odepnout a přes hadičku vodu doplnit. Barevný návod na složení se nachází v balení.

Věk: od 7 let (s pomocí dospělé osoby) nebo od 10 let (bez pomoci)
Rozměr: 41 x 8 x 29 cm, krabice 45 x 32 x 26

Ilustrační video: