Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Sprchový gel s antimikrobiálními přísadami 250 ml

Sprchový gel s antimikrobiálními přísadami 250 ml

 
Ušetříte
10 Kč
Bežná cena: 49 Kč
Vaše cena: 39 Kč
ks

Ihned k odeslání
Skladem 3 ks

Zboží odešleme dnes
Naše prodejna Brno dnes

Patří do kategorií

Sprchový gel s antimikrobiálními přísadami 250 ml

Sprchový gel pro každodenní péči o čistotu pokožky. Obsahuje antimikrobiální přísady, z nichž jedna je v trendu moderních přípravků na bázi stříbra. Tyto přísady spolu s ostatními složkami receptury pomáhají při mytí regulovat růst mikroorganizmů na povrchu pokožky a přispívají tak ke splnění vysokých nároků na moderní hygienu.

Sprchový gel je kosmetický přípravek, který garantuje vysokou úroveň hygieny - mytí, ale negarantuje biocidní účinek. Náš sprchový gel je velice vhodný pro umytí před použitím dezinfekčního gelu a to pro schopnost dostatečně odstranit – smýt nečistoty, které by mohly bránit účinnému přístupu následné dezinfekce ke kožnímu reliéfu.

Použití: Aplikuje se neředěné na vlhkou pokožku v dostatečném množství k vytvoření bohaté pěny. Důkladně umývejte, aby došlo k dokonalému smočení celého mytého povrchu, nechte chvíli působit a opláchněte teplou vodou.

Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Colloidal Silver, C12-15 Alkyl Benzoate, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 42090, CI 19140, CI 17200

Design lahve se může měnit dle dostupnosti.

Objem: 250 ml