Akce -20 % na Vodní svět  |  12.5. Den matek
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
COBBLE HILL Rodinné puzzle Santa se zvířecími přáteli 350 dílků

COBBLE HILL Rodinné puzzle Santa se zvířecími přáteli 350 dílků

 
Vaše cena: 339 Kč

Vyprodáno

Informujte mě, až bude zase skladem

Vyplněním souhlasím se zasláním informace o dostupnosti na uvedený email.
Více o zpracování osobních údajů

Patří do kategorií

COBBLE HILL Rodinné puzzle Santa se zvířecími přáteli 350 dílků

Proces skladání puzzle je příjemná volnočasová aktivita, vhodná k rozvíjení logického myšlení. Motiv je rozdělen na menší kousky a ty se pak systematicky skládají vedle sebe. Balení mohou obsahovat pár větších kousků, nebo klidně i několik desítek tisíc. Nabízíme Vám nepřeberné množství různých motivů, tvarů a díky tomu si u nás každý vybere.

Rodinné puzzle od amerického výrobce Cobble Hill v obdélníkovém tvaru s krásným motivem obrazu Santa se zvířecími přáteli, autorem je americký malíř Tom Newsom. Na obrázku je zachycen Santa Klaus při krmení divokých zvířat.

Jedinečnost rodinného puzzle od výrobce Cobble Hill spočívá v tom, že balení obsahuje dílky ve třech odlišných velikostech. Dílky mají malou, střední a velkou velikost a skládání je tak pohodlné pro děti, rodiče i prarodiče. V jedné části obrázku jsou velké dílky (cca 6 cm), které jsou díky svým rozměrům vhodné pro menší děti. Na druhé straně skládaného motivu jsou malé dílky (cca 2 cm), vhodné pro dospělé a větší děti, které jsou již zvyklé skládat puzzle. Prostřední část puzzle obsahuje dílky střední velikosti (cca 3,5 cm), na těchto dílcích jde zřetelně vidět skládaný motiv a sestavování obrázku je tak vhodné pro starší děti, babičku i dědečka.

Raznice puzzle Coble Hill nekopíruje standardní mřížku, rohy a hrany dílků nejsou vždy v jedné ose a mají neobvyklý tvar. Obtížnost puzzle je tak vyšší než u klasické mřížkové raznice, kterou používají jiní výrobci.

 

Počet dílků: 350
Materiál: papír
Rozměr: 68 x 49 cm, balení 36 x 25 x 6 cm