SLEVA 10 % s kódem JARO10 na celou kategorii Jaro
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
Alexander Slabiky v dominu

Alexander Slabiky v dominu

 
Vaše cena: 336 Kč
ks

Skladem na centrále

Zboží odešleme 05.04.
Naše prodejna Brno 05.04.

Patří do kategorií

Alexander Slabiky v dominu

Slabiky v dominu je vzdělávací hra, která představuje skvělý způsob, jak snadněji zvládnout čtení a psaní slabik a přitom se bavit. Hra je neocenitelná pro každého, kdo má doma malého prvňáčka.

Stejně jako v klasickém dominu jde i v tom se slabikami o to přikládat k sobě dílky, které jsou rozdělené uprostřed čarou. Dílky je třeba přikládat tak, aby vytvářely smysluplná slova. Aby byla věc o něco snazší, nehraje se tu na háčky a čárky.

Hra obsahuje dvě varianty. V té první a zajímavější se hráči střídají v přikládání dílků domina a vytvářejí z něj v podstatě hada. K dispozici mají všichni stejný počet dominových dílků. V této variantě musí hráč vždy začít tam, kde jeho kolega skončil. Čas na vymýšlení slova mu odměřují přesýpací hodiny. Pokud si není docela jist správností své volby, může nahlédnout do tabulky, která je součástí hry a která obsahuje všechna slova, jež lze z dílků složit. Opravdová zábava začíná v okamžiku, kdy hráč nemůže žádnou slabiku přiložit. V tu chvíli musí odebírat slabiky již vytvořeného hada až do okamžiku, kdy dokáže vytvořit slovo. A protože vítězí hráč, který se jako první zbaví všech svých dílků, je taková situace mnohdy pohromou.

Hrou Slabiky v dominu hráči procvičují svůj postřeh, tvorbu slov a v neposlední řadě se také naučí jejich psaní. Může být skvělou pomůckou pro terapeuty, logopedy a učitele.

Hra Slabiky v dominu obsahuje:

  • 56 plastových kostiček domina,
  • tabulku se slovy,
  • přesýpací hodiny,
  • 16 žetonů,
  • sáček,
  • návod. 

Počet hráčů: 2-4
Věk: od 6 let
Doba hraní: 15 min
Rozměr: 24 x 20 cm