SLEVA 10 % s kódem JARO10 na celou kategorii Jaro
Vše o nákupuKontakty
Nahoru
Volejte 511 115 070
V pracovní dny 9-16h
2 produkty

Nahřívací polštářky do mikrovlnky

V dnešní době zájmu o přírodní produkty a péči o pohodlí vám představujeme nahřívací polštářek do mikrovlnky. Naše polštářky lze nahřát v mikrovlnce a využít také ke zahřátí postele a klidnějšímu usínání. Praktický nahřívací polštářek je rychlá a účinná pomoc při bolestech zad a kloubů, zbavují stresu a napomáhají při nespavosti. Takový hřejivý polštářek oceníte zejména v zimních měsících, naopak chladivý efekt doporučujeme v době letních měsíců a na pohmožděné svaly.

Kvalitní nahřívací polštářky do mikrovlnky

Teplo z nahřívacích polštářků zlepšuje prokrvení tkání a tím také jejich výživu. Nahřívací polštářek podporuje regeneraci a tiší bolesti způsobené revmatizmem či artrozou. Je vynikajícím pomocníkem pro léčbu bolestí kloubů, kyčlí, ramen, zad, břicha a dalších partií lidského těla. Nahřívací polštářek lze rovněž použít u bolestivé menstruace, křečí v podbřišku nebo u bolestí žaludku.

Podporuje a urychluje regeneraci po náročných sportovních výkonech a intenzivním tréninku. A konečně také blahodárně působí na nervovou soustavu - psychiku a vyvolává příjemné relaxační stavy.

Naše nahřívací polštářky mají pratelné povlaky, které se dají sundat. 

A nezapomeňte darovat i trochu toho zdraví, které si obdarovaný jistě zaslouží a ocení. No a pokud toužíte po praktickém dárku do domácnosti, taktéž nesáhnete vedle.

Nahřívací polštářky pohankové

Polštářky z pohankových slupek máme pod označením POHODA. Obsahují mimo jiné bylinky jako levandule, máta, tymián, dobromysl, mateřídouška, meduňka. Pohankové slupky mají výborné mikromasážní účinky a tvarovou poddajnost. Velkou výhodou je, že neztrácejí objem a dokonale se přizpůsobují tvaru Vašeho těla, což je vhodné zejména do nahřívacích polštářků. Od bolesti ulevují tím, že na místa nadměrně netlačí. Jsou 100% přírodní a vytváří prostředí nevhodné pro roztoče a proto jsou vhodné i pro alergiky a malé děti. Naopak, pohankové slupky nelze prát.

Nahřívací polštářky špaldové

Špaldové nahřívací polštářky máme pod označením RELAX, které se vyznačují vysokým obsahem špaldových semínek. Dále obsahují bylinky jako levandule, máta, tymián, dobromysl, mateřídouška a meduňka. Věděli jste, že špaldové slupky, stejně tak, jako ty pohankové velice dobře akumulují teplo a proto jsou vhodné pro každodenní použití. Vyznačují se elasticitou a tvárností, čímž se velmi dobře přizpůsobí tvaru vašeho těla. Špaldová semínka jsou 100% přírodní, jsou lehčí a měkčí než pohankové slupky a tudíž vhodnější pro menší děti. Slupky špaldy jemně šustí a vytváří slabý zvuk,  který pomáhá při relaxaci a psychickému zklidnění dětí i dospělých.

Kombinace špaldy a pohanky v jednom polštářku

Polštářky označené jako RELAX PLUS využívají výhod obou náplní a kombinují špaldová semínka i pohankové slupky. Pro intenzivnější požitek dále obsahují bylinky jako levandule, máta, tymián, dobromysl, mateřídouška, meduňka.